Home / Bronkhorst / Zomerfeest op ’t Brummeltje

Zomerfeest op ’t Brummeltje

BRUMMEN – Peuterspeelgroep ‘t Brummeltje sluit schooljaar af met een zomerfeest. De afgelopen weekend stond bewegen centraal en de peuters hielden zich bezig met boeken, gesprekken en liedjes over bewegen en natuurlijk heel veel spelletjes. Ook het zomerfeest stond dus in het teken van bewegen. De ochtend begon met een poppenkastvoorstelling. Daarna gingen de kinderen in groepjes doen, waarbij het spel met de parachute veruit favoriet was. De bal ging steeds hoger en het leuk om je te verstoppen onder de parachute. De ochtend werd afgesloten met een optreden voor alle ouders en andere belangstellenden. Alle geleerde liedjes werden ten gehore gebracht, met als afsluiting de topper Driekusman. Er werd daarbij muziek gemaakt met zelfgemaakte instrumenten. Met het zomerfeest is het schooljaar afgesloten en gaan de kinderen op een welverdiende vakantie.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.