Home / Eerbeek / Zweefvliegtuig op het schoolplein

Zweefvliegtuig op het schoolplein

EERBEEK – Stein Jonker, leerling van groep zeven van de OBS Johanna Huiskamp in Eerbeek, gaf onlangs een spreekbeurt over zweefvliegtuigen. En daarbij nam hij een zweefvliegtuig mee naar school. Gewoon, omdat het kon. De leerlingen uit groep zeven en acht vonden dit prachtig. In de pauze moesten ze het vliegtuig opzetten. Na Steins spreekbeurt gingen de kinderen weer naar buiten om te kijken. Stein vertelde nog het één en ander en liet wat dingen zien. Omdat het zo interessant was, mocht Stein zijn spreekbeurt ook houden voor groep acht en ook deze leerlingen mochten met hem naar buiten om het vliegtuig te bekijken. Stein had ook een quiz voorbereid. De winnaars mochten even in het zweefvliegtuig plaatsnemen. De eer viel ten beurt aan Jarno Schotpoort en Huub Kraaienbrink. Marit Versteeg was jarig en mocht daarom ook even in het vliegtuig zitten. Stein kreeg terecht een 8 voor zijn spreekbeurt, het hoogst haalbare cijfer op de Johanna Huiskamp.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.