Home / Regio / Perfecte timing zesde Augustus Avond Route

Perfecte timing zesde Augustus Avond Route

REGIO – In navolging op het succes de eerste vijf edities van de Augustus Avondroute lanceert Grotenhuis makelaardij uit Dieren dit jaar, wederom in samenwerking met Hoog&Kamp makelaars uit Doesburg, alweer de zesde editie van deze open huizen route. Het doel van de succesformule is het vergemakkelijken van de zoektocht naar uw droomhuis.

Tijdens de Augustus Avond Route kunnen woningzoekenden iedere donderdagavond in augustus tussen 18.30 en 20.00 uur zonder afspraak hun te koop staande droomhuis bezichtigen. Natuurlijk is het ook mogelijk om ter oriëntatie meerdere woningen uit het uitgebreide aanbod van de deelnemende makelaars bekijken. Een overzicht van de deelnemende woningen is te vinden op de websites van de beide makelaars. Op Funda zijn de deelnemende woningen duidelijk te herkennen door een extra banner met daarop de vermelding van het open huis. De woningen zelf zijn voorzien van een extra opvallend verkoopbord.
Tijdens de avondopenstellingen op de donderdagen in augustus zijn de kantoren aan de Lindelaan 10a te Dieren en de Kerkstraat 31 te Doesburg tot 20.00 uur geopend. De makelaars staan dan paraat om eventuele vragen van woningzoekenden te beantwoorden, biedingen aan te nemen of om bijvoorbeeld een ‘officiële’ tweede bezichtiging in te kunnen plannen.

Zonnige tijden voor het kopen van een huis
Kom donderdag 8, 15, 22 en/of 29 augustus kijken bij één of meer van de deelnemende woningen en profiteer ook van de mooie kansen die deze tijd de koper van een woning biedt. Fabian Grotenhuis: “Kom in actie. Profiteer van de historisch lage rente, de lage overdrachtsbelasting en de aantrekkelijke woningprijzen, koop eventueel een nieuwe woning zonder zorgen dankzij de No Risk Clausule, kom kijken tijdens de Augustus Avond Route en grijp je kans”.
Een ieder die vooraf vragen over de open huizen route heeft of hulp wenst bij het samenstellen van een ideale bezichtigingsroute, wordt van harte uitgenodigd om contact met een van de organiserende makelaarskantoren op te nemen.

Grotenhuis Makelaardij o.z., Lindelaan 10-a, 6951 DJ Dieren, 0313-450717, www.grotenhuismakelaardij.nl, www.twitter.com/grotenhuisoz
Hoog&Kamp makelaars, Kerkstraat 31, 6981 CL Doesburg, 0313-483215, www.hoogenkampmakelaars.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.