Hete Velleper Donderdag

VELP – Op de eerste Velleper donderdag was het warm. Vele kraamhouders zochten verkoeling in de schaduw, bezoekers zochten veelal een terrasje op in de schaduw om een ijsje of een koud drankje te nuttigen. Aan het einde van de middag was het dan ook vrij rustig. “Het is warm, de bouwvak is nog niet begonnen, de Tour is bezig en veel mensen gaan ook naar de Nijmeegse Vierdaagse”, zegt een kraamhouder. “En meestal is de eerste Donderdag ook de rustigste. Maar ten opzichte van vorig jaar mogen we zeker niet klagen.” De meeste ondernemers verwachtten wel dat het ’s avonds wel weer wat drukker zou worden. De kinderen trokken zich niets aan van de hitte; zij vermaakten zich prima op het luchtkussen en sprongen er niet minder hard om (foto). – Foto Lotte Bienias.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.