Home / Regio / Wereldwinkels verkopen populaire dopper

Wereldwinkels verkopen populaire dopper

REGIO – De Wereldwinkels in deze regio hebben besloten om Doppers te gaan verkopen. De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater, duurzaam, handig en mooi. De Dopper heeft een inhoud van 0.5 liter, is makkelijk af te wassen en honderd procent vaatwasmachinebestendig. Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval.
In Nederland alleen worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee waar ze een plastic soep vormen. Dopper wil de groei van deze plastic soep een halt toe roepen. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd zonder BPA (Bisfenol A), een schadelijk stofje dat via plastic in ons voedsel terecht kan komen.
De Dopper is verkrijgbaar in de Wereldwinkels van Beekbergen, Brummen, Dieren, Eerbeek, Rheden en Velp.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.