Home / Giesbeek / Giese Pan wordt officiële woonwijk

Giese Pan wordt officiële woonwijk

GIESBEEK – De gemeente Zevenaar en het bestuur van de Vereniging van Eigenaren van de Giese Pan zetten 16 juli een handtekening onder de transitieovereenkomst Giese Pan. Met deze ondertekening stemmen beide partijen in met de legalisering van 28 recreatieappartementen en het voornemen om de Giese Pan officieel een woonwijk van de gemeente Zevenaar te laten zijn. Het bestemmingsplan ligt van 26 juli tot en met 6 september ter inzage. Het definitief vaststellen van het bestemmingsplan gebeurt tijdens de raadsvergadering in het najaar. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.