Home / Oeken / Nieuwe penningmeester vv Oeken

Nieuwe penningmeester vv Oeken

OEKEN – Tijdens de recente ledenvergadering van vv Oeken kwam het moment dat Ben Korte na zeven hectische jaren als penningmeester afscheid nam en de sleutels overdroeg aan Raffaela Oosting-di Giacomo. Voorzitter Axel Nagtegaal roemde Bens integriteit en punctualiteit als penningmeester, evenals zijn bestuurlijke betrokkenheid bij vv Oeken. “Ben Korte was in zijn bestuursperiode nooit te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken en zeker als er met acties geld te verdienen viel, was Ben altijd paraat”, aldus de voorzitter. Namens het bestuur en natuurlijk de vereniging kreeg Ben als blijk van grote waardering en dank een digitaal weerstation, zodat hij naast zijn gave als wichelroedeloper nu ook het weer accuraat kan voorspellen.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.