Afsluiting DBB in zonnetje

DOESBURG – Na vier dagen toneel, braderie en muziek werd Doesburg Binnenste Buiten zondag afgesloten op de markt. Alle dweilorkesten waren hierbij aanwezig, wat zorgde voor het nodige kabaal.

Aan Gerard Aalbers dit keer de taak om de trofee uit te reiken aan het winnende dweilorkst. De eer ging dit keer naar De Nootenknauwers uit Gemert (foto). Tweede werd TisNetNix uit Tricht, derde plaats was voor de Flessentrekkers uit Gaanderen. Na de prijsuitreiknig werd er nog gespeeld door alle deelnemende dweilorksten. Ze trachtten nog even het Doesburgs Volkslied te spelen, maar dit lukte helaas niet erg goed. Volgend jaar moet hier toch nog maar even op worden geoefend.
Met die muzikale slot werden vier dagen feest afgesloten. Mede dankzij het heerlijke weer was het weer een geslaagde editie van Doesburg Binnenste Buiten. Vele bezoekers wisten hun weg te vinden naar het gezellige Hanzestadje om te genieten van de gezellige braderie en de mooie, grappige en ontroerende straatacts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.