Home / Beekbergen / Het Liederholt in race voor Leukste Vakantiepark

Het Liederholt in race voor Leukste Vakantiepark

BEEKBERGEN – Vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen en Recreatiepark SAMOZA uit Vierhouten zitten in de race voor titel Leukste Vakantiepark van Nederland. Zij hebben de titels voor de provincie Gelderland gewonnen. Recreatiepark SAMOZA behaalde de meeste stemmen en Vakantiepark Het Liederholt het beste gemiddelde waarderingscijfer. Er kan nu via www.leukstevakantiepark.nl op hen gestemd worden in de finaleronde waar in bepaald wordt wat Het Leukste Vakantiepark van Nederland is. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een mooie tablet of een midweekverblijf voor vier personen in het winnende vakantiepark.
Er kan tot en met 31 augustus 2013 worden gestemd bij de verkiezing. Stemmen is kosteloos. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners van de verkiezing levert 0,05 eurocent op voor KWF Kankerbestrijding.

 

 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.