Home / Velp / Favorieten naar tweede ronde

Favorieten naar tweede ronde

VELP – Vrijwel alle hoogst geplaatste spelers tijdens de Windmill Cup in Velp hebben hun eerste ronde zonder problemen overleefd. Ook enkele Nederlandse deelnemers wonnen hun eerste wedstrijd.

Bij de meisjes maakte de als eerste geplaatste Russische Amina Anshba haar favorietenrol waar. Ze won eenvoudig van Française Emma Lene (6-2, 6-0). De nummer twee, Valeriya Yushchenko (Rusland) startte het toernooi ook overtuigend. Ze versloeg Julia Logtenberg Gracia (Spanje) met tweemaal 6-2.
In het jongenstoernooi gunde topfavoriet Kar Friberg (Zweden) zijn tegenstander Emil Ruusuvuori (Finland) slechts drie games: 6-3, 6-0. Nummer twee van de plaatsingslijst, Alen AvidzbaI uit Rusland, was de meerdere van Andritoavina Ratsimandresy uit Madagascar: 6-2, 6-4.

Nederlands succes was er ook te melden. De hoogstgeplaatste Nederlandse (12e), Judith van Kessel versloeg met 6-3 en 6-2 Komola Umarova uit Oezbekistan. Ook Donnaroza Gouvernante en Margot Verbeek kwamen een ronde verder.
Morgen (dinsdag) gaat de Windmill Cup verder met het vervolg van de eerste en het begin van de tweede ronde van het hoofdtoernooi.

Voor golfliefhebbers organiseert de Windmill Cup morgenmiddag een golfclinic (16-19 uur). ’s Avonds is er het alom geliefde (en ongetwijfeld zeer spectaculaire) dubbeltoernooi voor coaches.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.