Home / Rheden / Zilver op WMC

Zilver op WMC

RHEDEN– Zondag 14 juli heeft March & Showband Rheden voor de tweede keer, sinds de fusie in 2005, deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade. In het Parkstad Limburg Stadion nam het korps deel aan de marswedstrijden in de World division, met de speciaal door Marcel van Raaij gecomponeerde mars Forest Hill. Na een eerste prijs in Enschede vorig jaar en het behalen van het Nederlands Kampioenschap in Klundert dit jaar heeft het korps deze succesvolle lijn doorgezet en met een score van 83.33 zilver behaald op dit prestigieuze concours.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.