Vijf krakers op heterdaad aangehouden

RHEDEN – De politie heeft zaterdagavond in een pand aan de Snippendaalseweg in Rheden vijf personen aangehouden. Een getuige had gezien dat ze het leegstaande pand binnendrongen en had vervolgens de politie gewaarschuwd.

Toen agenten ter plaatse kwamen, hadden de verdachten juist enkele houten platen verwijderd waarmee het pand was dichtgemaakt. De vijf verdachten zijn aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Het betreft een 20-jarige vrouw en twee mannen van 30 en 39 jaar oud, alle drie afkomstig uit Maastricht, een 26-jarige Nijmeegse en een 31-jarige vrouw zonder vast verblijfplaats. Alle verdachten zijn ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.