Home / Regio / Reis naar Peru te winnen bij wereldwinkels

Reis naar Peru te winnen bij wereldwinkels

REGIO – In de maanden juli en augustus doen de Wereldwinkels in deze regio mee aan een landelijke wedstrijd waarmee een unieke fotografiereis voor twee personen naar Peru te winnen is. De actie wordt samen met Fairminds en Fairmail gehouden.

De actie kent drie stappen. De eerste stap is het kopen van een gelukspoppetje in de wereldwinkel. De tweede stap is om dit poppetje mee op reis te nemen en er een unieke foto van te maken. De derde stap is de foto oploaden via www.wereldwinkels.nl, te delen op Facebook en zoveel mogelijk Likes te verzamelen. Wie de meeste stemmen heeft verzameld, wint de reis.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.