Home / Eerbeek / Nieuw terras voor de Beekwal

Nieuw terras voor de Beekwal

EERBEEK – Woonzorgcentrum de Beekwal in Eerbeek heeft een nieuw terras. Donderdagavond werd het feestelijk geopend door wethouder Frans Bruning van de gemeente Brummen. Ook bood hij een kunstwerk aan in bruikleen.

Het nieuwe terras is aangelegd in opdracht van de stichting Vrienden van de Beekwal. Hoveniersbedrijf Herman Claassen werd hierbij geholpen door jongeren uit Eerbeek, onder leiding van jongerenwerker Sjoerd Botschuyver van Stichting Welzijn Brummen. Het hoveniersbedrijf sponsort met dit project niet alleen de vriendenstichting van De Beekwal, maar maakt het ook mogelijk dat de Eerbeekse jeugd kan werden voor een sponsorbijdrage van de Rotary Eerbeek-Zutphen aan hun Cruyff Court. Zo werkte jong voor oud en oud voor jong. Verder werd het terras mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van de RIWB, een onderdeel van Riwis Zorg & Welzijn.
Het kunstwerk dat is geplaatst, stond voorheen in het gemeentehuis in Brummen. De stichting Vrienden van de Beekwal wist dat een aantal kunstwerken uit de collectie voorlopig niet in het nieuwe gemeentehuis kan worden geplaatst en heeft voor elkaar gekregen dat één van de stukken voorlopig in de Beekwal mag staan.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.