Home / Bronkhorst / Geronimo Stilton aan Brummen

Geronimo Stilton aan Brummen

BRUMMEN – Onlangs was er hoog bezoek in Brummen: Geronimo Stilton, was ondanks het warme weer aanwezig in Brummen om samen met de kinderen op de foto te gaan, boeken te signeren of even een flinke handdruk te geven.
Vele kinderen hadden aan de oproep gehoor gegeven om naar het Marktplein te komen. Uitgeverij Wakkere Muis stond met een grote collectie boeken en aanverwante artikelen die gretig aftrek vonden. Uiteraard kon het net aanschafte exemplaar direct door Geronimo Stilton gesigneerd worden. Vol trots zaten de kinderen naast de dappere Muis voor de foto. Alle gemaakte foto’s zijn te bezichtigen op www.dewakkeremuis.nl

Aan het eind van de middag maakte Geronimo de prijswinnaars bekend van de kleurenwedstrijd. De gelukkigen waren Sanne en Maaike Petrie en Queeny Wolvers. Vol trots namen ze het cadeautje van Geronimo in ontvangst.
Silvan Kruitbosch had helemaal de dag van zijn leven. Hij is dol op alle boeken van Geronimo Stilton en had ’s middags zijn verjaardagspartijtje. En hoe mooi kun je dan je verjaardag met al je vriendjes eindigen met een felicitatie van jouw grote idool!
Uiteraard kreeg de jarige en zijn vriendjes van De Wakkere Wereld een gevulde tas mee naar huis.
Dit alles ter gelegenheid van het evenement KWF Kankerbestrijding welke de hele dag op het Marktplein in Brummen plaatsvond. Uitgeverij de Wakkere Muis doneert 10% van haar opbrengst van deze middag aan het KWF.
Meer foto’s zijn ook te vinden op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.