Home / De Steeg / Nimmer Dor een stap dichterbij

Nimmer Dor een stap dichterbij

DE STEEG / LAAG-SOEREN – De gemeente Rheden heeft woensdag 10 juli met Reinbouw Vastgoed een overeenkomst gesloten waarmee de ontwikkeling van de woonwijk Nimmer Dor in Laag-Soeren een stap dichterbij is gekomen. De gemeente Rheden en Reinbouw zijn beiden deels eigenaar van de grond op Nimmer Dor. In de koop-, ontwikkel- en realisatieovereenkomst zijn voorwaarden voor overdracht van gemeentegrond, de aanleg van de openbare werken en de verdeling van de kosten vastgelegd. Deze overeenkomst is een noodzakelijke stap om het (ontwerp)bestemmingsplan Laag-Soeren Oost ter inzage te kunnen leggen. Bewoners van Laag-Soeren ontvangen begin augustus een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.