Nimmer Dor een stap dichterbij

DE STEEG / LAAG-SOEREN – De gemeente Rheden heeft woensdag 10 juli met Reinbouw Vastgoed een overeenkomst gesloten waarmee de ontwikkeling van de woonwijk Nimmer Dor in Laag-Soeren een stap dichterbij is gekomen. De gemeente Rheden en Reinbouw zijn beiden deels eigenaar van de grond op Nimmer Dor. In de koop-, ontwikkel- en realisatieovereenkomst zijn voorwaarden voor overdracht van gemeentegrond, de aanleg van de openbare werken en de verdeling van de kosten vastgelegd. Deze overeenkomst is een noodzakelijke stap om het (ontwerp)bestemmingsplan Laag-Soeren Oost ter inzage te kunnen leggen. Bewoners van Laag-Soeren ontvangen begin augustus een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.