Home / Bronkhorst / Juffen- en meestersdag op De Krullevaar

Juffen- en meestersdag op De Krullevaar

BRUMMEN – Vorige week dinsdag vond op openbare basisschool De Krullevaar de jaarlijkse juffen- en meestersdag plaats. Op deze dag worden de verjaardagen van de leerkrachten gezamenlijk gevierd. Bij het begin van de schooldag gingen de leerlingen eerst allemaal naar hun eigen klaslokaal. Hier werd door de juf of meester de cadeautjes van de leerlingen uitgepakt. Voor de kinderen was er een traktatie in de vorm van een cakeje met een pakje drinken. Het weer was mooi zodat de kinderen hun ingestudeerde liedjes, stukjes en dansjes buiten op het podium konden opvoeren. Ook werd het schoolplein nog vol getekend met stoepkrijt. En natuurlijk waren er meer versnaperingen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.