Zweefvliegtuig op schoolplein Johanna Huiskamp

EERBEEK- Op 25 juni had Stein Jonker een spreekbeurt over zweefvliegtuigen.
Voor Stein was een spreekbeurt niet genoeg, dus daarom nam hij een zweefvliegtuig mee. Voor Groep 7 en groep 8 kon het niet leuker. Ze moesten het vliegtuig eerst opzetten, en dat deden ze in de pauze. Toen de pauze over was, gingen we naar binnen en deed Stein zijn spreekbeurt. Na de spreekbeurt gingen we naar buiten om nog even te kijken. Stein vertelde nog een paar dingetjes en liet dingen zien. Ook mocht Stein zijn spreekbeurt houden in groep 8. Na de spreekbeurt in groep 8 ging Stein met groep 8 ook naar buiten en liet daar weer wat dingetjes zien. Ook had Stein een quiz. Wie die won, mocht in het zweefvliegtuig zitten. Jarno Schotpoort en Huub Kraaienbrink hadden gewonnen. Marit Versteeg mocht ook in het zweefvliegtuig zitten omdat ze jarig was. Stein heeft uiteindelijk een 8 gehaald. Het hoogste, want o.b.s. Johanna Huiskamp gaat maar tot de 8.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.