Home / Doesburg / Nieuwe openingstijden voor bankwinkels Rabobank

Nieuwe openingstijden voor bankwinkels Rabobank

DOESBURG / ZELHEM – Omdat Nederlanders steeds meer bankieren via telefoon, e-mail en internet en daardoor minder de bankwinkels bezoekt, past de Rabobank Graafschap Gelderland-Midden per 22 juli de openingstijden aan. In Doesburg wijzigt alleen de maandag. Die dag kan men van 12.00 tot 17.00 uur bij de bank terecht. In Zelhem kan men op werkdagen tussen 14.00 en 17.00 uur binnenlopen voor dagelijkse bankzaken. De nieuwe openingstijden zijn bij de banken te vinden op www.rabobankgraafschapmidden.nl. vestigingen en openingstijden zijn op te vragen via tel. 0314 – 639444. De bak is op werkdagen tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Om klanten, die fysiek niet in staat zijn de bankwinkel te bezoeken, tegemoet te komen, zet de Rabobank gericht een seniorenadviseur in die op afspraak aan huis kan komen voor onder andere een gesprek over uw bankzaken of hulp bij internetbankieren. Daarnaast biedt de bank Rabo Geld Express. Klanten die net zelf de geldautomaat kunnen bereiken, hebben zo de mogelijkheid om thuis geld te bestellen. Op deze manier kunne klanten hun bankzaken zonder problemen zelfstandig blijven doen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.