Home / Velp / Nominatie Rossetti bij tien beste Italiaanse restaurants

Nominatie Rossetti bij tien beste Italiaanse restaurants

VELP – De groei zit erin bij Ristorante Pizzeria Rossetti in Velp. in mei 2012 namen de uit Italië afkomstige Gianluiga en zijn vriendin Lea het restaurant aan de Emmastraat over en startten met hun succesformule. Ristorante Pizzeria Rossetti onderscheidt zich van andere Italiaanse restaurants door alleen gebruik te maken van de beste verse producten. Olijfolie, basilicum, rozemarijn, Parmezaanse kaas, grof zeezout en zwarte peper vormen de basis voor de traditioneel bereide gerechten.

De constante kwaliteit qua eten en drinken in combinatie met een persoonlijke en vriendelijke bediening, resulteerde in een toename qua bezetting. Zo zeer zelfs dat er in april dit jaar een uitbreiding van Ristorante Pizzeria Rossetti is gerealiseerd. Ook is er met mooi weer de mogelijkheid om buiten op het terras te dineren.
Onlangs is Ristorante Pizzeria Rossetti door Italië Magazine genomineerd bij de tien beste Italiaanse restaurants van Nederland. Op www.italiemagazine.nl/awards.php kan men een stem uitbrengen.

Emmastraat 10-12
www.ristoranterossetti.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.