Home / Velp / Zomerpopconcert Dirk Scheele

Zomerpopconcert Dirk Scheele

VELP – Deze zomer worden er weer voorstellingen gegeven in het openlucht theater de Pinkenberg. Zo was de eerste Dirk Scheele, hij die altijd gekleurd gekleed is en heel wat kinderen laat mee zingen op zijn eigen gemaakte muziek. Zo neemt hij ook de kinderen mee in zijn voorstellingen om mee te doen. Want ja wat is leuker om als kind muziek te maken en te kunnen dansen.
Dirk Scheele is bekend onder de kinderen, hij is n.l. iemand die vaak te zien is op Nickelodeon met zijn afleveringen van Dirk Scheele, ook is hij te zien in het theater met onder andere Vroem vroem, ik woon in een huis, dikkie dik en Zomerpopconcert deze was te zien in het openluchttheater.
De kaarten werden ook goed verkocht. Zo kon je een kortingsbon uit knippen die vorige week in de Regiobode stond, hiermee kreeg je 1 euro korting op 2 kaartjes. Het theater was dan ook helemaal vol en er waren wel 800 bezoekers op afgekomen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.