Home / Loenen / Zilveren speld voor OLTO-muzikanten

Zilveren speld voor OLTO-muzikanten

LOENEN – Tijdens het jubileumconcert van de honderdjarige muziekvereniging OLTO zaterdag op het voorplein bij Kasteel Ter Horst in Loenen, kregen alle leden van de Vereniging Dorpsraad Loenen een presentje aangeboden. Op de receptie in januari van dit jubileumjaar had het bestuur beloofd dat een mooie zilveren speld de revers van de splinternieuwe uniformen zou gaan sieren. De speldjes waren toen nog niet gereed, maar nu wel. Bestuurslid Willem van Ark loste de belofte in bood de speldjes met het wapen van Loenen aan. Het jongste lid Femke Holdijk en het oudste lid Henk Wilbrink kregen als eerst het speldje op de revers – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.