Doesburg gaat investeren in de economie

DOESBURG – De gemeenteraad van Doesburg heeft het Economisch Beleidsplan Doesburg, bestaande uit een koersnota en uitvoeringsprogramma, vastgesteld. Een dag later heeft de gemeenteraad voor uitvoering van het plan een bedrag van € 220.000,- aanvullend beschikbaar gesteld voor de jaren 2013-2016.

Meer samenwerken om de economie van Doesburg te versterken: dat is de kern van het ‘Economisch Beleidsplan Doesburg’. De recentelijk gestarte werkgroep vitalisering Binnenstad is één van de voorbeelden van samenwerking tussen gemeente en ondernemers.

In de komende jaren gaat gewerkt worden aan een betere en professionelere promotie van Doesburg en zichtbaarheid op internet. Daarnaast komt er met het Toeristisch Recreatief Platform Doesburg meer coördinatie op het terrein van toerisme, recreatie en evenementen.

Het vastgestelde Economisch Beleidsplan Doesburg is te downloaden via www.doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.