Rabobanken Apeldoorn en Voorst onderzoeken mogelijke fusie

REGIO – Rabobank Apeldoorn en Omgeving en Rabobank Gemeente Voorst onderzoeken de mogelijkheden van een fusie. Beide banken willen hun financiële positie en de kwaliteit van hun dienstverlening behouden en verstevigen. Om deze continuïteit te waarborgen, is een minimale omvang noodzakelijk. De aanwezigheid van alle specialistische facetten onder één dak werkt uiteindelijk in het voordeel van de klant.

“De combinatie van Rabobank Gemeente Voorst en Rabobank Apeldoorn en Omgeving is voor ons een voor de hand liggende mogelijkheid. Wij zijn complementair en onze werkgebieden passen goed bij elkaar. Deze voorgenomen fusie geeft ons de mogelijkheid om een toekomstbestendige, sterke en financieel gezonde bank te blijven”, aldus de directies. Voor klanten en leden betekent dit dat de kwaliteit van de dienstverlening in de volle breedte wordt behouden en verstevigd. Door deze voorgenomen fusie, ontstaat een solide en krachtige bank in de regio. Een bank waar de coöperatie en het klantbelang centraal blijft staan.

Onlangs gaven de Ledenraden van beide banken formeel toestemming om in september te starten met verkennende gesprekken. Uiteraard worden de Ledenraden nauw bij het proces betrokken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.