Winnaar kilo’s voor kansen wint ballonvaart

BRUMMEN – Tijdens het evenement Kromhout 4KWF in Brummen is zondag de winnaar van Kilo’s voor Kansen bekend gemaakt. Brummenaar Martien Wilbrink is tijdens deze zeven weken durende afvalrace in totaal 16,5 kilo afgevallen; procentueel het meest van alle deelnemers. Op een zonnig Marktplein kreeg Martien onder luid applaus een cheque voor een ballonvaart uitgereikt. Deze is aangeboden door Aerofoto Brouwer Brummen.
Wilbrink had van alle deelnemers ook de meeste sponsors. Elke afgevallen kilo was goed voor 75 euro, wat neerkomt op een totaalbedrag van 1200 euro.

32 Mensen, vijf mannen en 27 vrouwen waren sinds medio mei druk bezig om lichaamsgewicht kwijt te raken. Deelnemers lieten zich sponsoren voor iedere kilo die zij kwijtraakten. De opbrengst is net als de opbrengsten van Kromhout4KWF, bestemd voor KWF Kankerbestrijding. Volgens de organisatie zijn alle deelnemers samen ongeveer 200 kilo afgevallen. Daarmee is 5000 euro opgehaald.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.