Home / Regio / Duivenuitslagen

Duivenuitslagen

REGIO – Deze week den uitslagen van het voorbije weekend. De duiven werden gelost in Duffel, Chateauroux en Cahors. De resultaten zijn:
Duffel:
PV De Luchtbode Doesburg: 1,2. L. Rabeling, 3. M. ten Dolle, 4,5 J. van Zadelhoff. PV Rheden: 1 en 5 L.B. Matser, 2,3 en 4 G. Curre. Gevleugelde Vrienden: 1,2 V. Brinkhorst, 3,4 B.W. Hanouwer, 5 Comb Pelgrim. PV Velp-Zuid: 1 H.J. Bosveld, 2,3,4 B. Danen, 5. Comb. Meijer. PV de Zwaluw: 1, R.B. Gerritsen, 2,3,4 G. Zonnenberg, 5. Mevrouw G.J. Gerritsen. Ons Vermaak: 1,2,3,5. Comb. Geerdink – Wienk, 4. N. van Ark.
Chateauroux:
PV De Luchtbode Doesburg: 1,2. J.J. van Ree & Zn, 3,5, Combinatie War-Besselink, 4. Gebr. Romb. PV Velp-Zuid: 1 Comb Meijer, 2 E.W Jansen, 3. B. Danen, 4,5 Kok en Zoon. PV de Zwaluw: M.L. Verbeek. Gevleugelde Vrienden: 1-3, Comb. Uylen – van Pelt, 2, H. Tap, 4,5. A.J. Verheul. Ons Vermaak: 1. J. Onstenk, 2. N. van Ark, 3,4. R. Yanar, 5. A. van Ark.
Cahors:
PV De Luchtbode: 1,3. A.H. Schuijling, 2. W. Gerhardus, 4. Gebr. Romb, 5. H.J. Berends. PV Velp-Zuid: 1,2,4. Comb. Bisselink, H.J. Overbeek, J.J.E. Jansen. PV de Zwaluw: 1,2 M.L. Verbeek. Ons Vermaak: 1,3. N. van Ark, 2, A. van Ark.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.