Geslaagd concert Vox en Vox-Tunes

BRUMMEN – Vox en Vox-Tunes gaven onlangs een spetterend jaarconcert in de Pancratiuskerk in Brummen. Het concert was dit jaar voor het eerst een zomermiddagconcert met het thema Sing a song. Vol enthousiasme zongen beide koren, apart en samen, een zonnig programma vol, onder leiding van de dirigenten Lonneke Altena (Vox-Tunes) en Inge Stok (Vox). Dat er goede kwaliteit in de koren zit, bleek wel uit het aantal prachtige solo’s die er gezongen werden. De koren werden afwisselend begeleid door een pianist en door een combo. De Pancratiuskerk was het decor van dit concert, aangekleed met een zomers Op de camping- sfeertje en compleet gemaakt met een zonsondergang. Ook het publiek heeft enthousiast meegedaan toen zij aan de beurt waren om Sing a song mee te zingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.