Oortveldruiters naar de GK

EMPE – De selectiewedstrijden zitten erop en de uitslagen zijn bekend wie er naar de Gelderse kampioenschappen mogen.
Voor de pony’s cat. DE is dit Eveline Hoogstad met Kimlight voor het B springen, Jacquelien Boesveld met Candy en Frederieke van Ee met Narline voor het L springen. In de cat. BC staat Kaylee Propitius met Spetter voor het B springen eerste reserve en zij staat voor de B dressuur tweede reserve.
Bij de paarden klasse B dressuur is Lisa Sanders met Jamillia reserve kringkampioen geworden en zij mag uiteraard ook naar de Gelderse kampioenschappen. Voor de M1 dressuur mogen Laura Nieuwenhuis met Wiki en voor de M2 dressuur Iris Braam met Dimitri proberen hoog te eindigen, want dit is de selectie voor de Nederlandse kampioenschappen.
De Gelderse kampioenschappen worden gehouden in Ruurlo, voor de pony’s op 3 augustus en voor de paarden op 9 en 10 augustus.
Op de foto Lisa Sanders met Jamillia.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.