Film kijken in de buitenlucht

BRUMMEN – Met een stoeltje onder de armen en een tas met drinken en een versnapering in de andere hand kwamen donderdag vele Brummenaren naar de sit-in bioscoop in Dierenpark ’t Goor om naar de film Intouchables te kijken. Het weer werkte mee tijdens de opening van het seizoen van de Buiten Bios.
De film Intouchables was een grote hit in bioscopen wereldwijd. Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd en woont in een kast van een huis in hartje Parijs. De jonge Senegalees Driss houdt zich bezig met schimmige zaakjes of probeert te leven van een uitkering. Daarbij is hij verplicht te solliciteren, waardoor hij als persoonlijk verzorger bij Philippe terechtkomt. Dit verandert het leven van de beide heren enorm.
De culturele Stichting vindt de filmvertoningen zo belangrijk dat er professionele apparatuur is aangeschaft die in Brummen en Eerbeek wordt gebruikt. De film werd vertoond op een groot scherm op het grasveld tussen de sportzaal en de volière.

www.brummensebuitenbios.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.