Home / Rheden / March & Showband op weg naar WMC

March & Showband op weg naar WMC

RHEDEN – Na het succes in januari van dit jaar, waar March en Showband Rheden Nederlands kampioen werd tijdens het NK in Klundert, is het Rhedense muzikekorps al enige maanden druk bezig met de voorbereidingen voor deelname aan het Wereld Muziek Concours. Eenmaal in de vier jaar komen muziekkorpsen vanuit de hele wereld naar Nederland om deel te nemen aan de wedstrijden mars, marsparade en show. Op zondag 14 juli mag het Rhedense muziekkorps uit Rheden aantreden voor de marswedstrijden in de World Division, de hoogste divisie uit deze wedstrijden. – Foto Wouter Rijnbende.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.