GemeenteThuis weer te vinden in Regiobode

BRUMMEN – Met ingang van komende week is de gemeentelijke informatiepagina van Brummen – GemeenteThuis – weer in het huis-aan-huisblad Regiobode te vinden. Dit heeft het Brummense college van burgemeester en wethouders deze week besloten. De keus voor een nieuwe uitgever was noodzakelijk omdat BDU Uitgeverij uit Barneveld had besloten de titel ‘Klaverblad’ stop te zetten.

Omdat het gemeentebestuur van Brummen het belangrijk vindt om inwoners via deze pagina op de hoogte te houden van allerlei gemeentelijke ontwikkelingen, is gezocht naar een nieuwe uitgever. De keus voor Regiobode vloeit voort uit de offerteronde die eind 2011 heeft plaatsgevonden. Na afstemming met de overgebleven uitgevers bleek anno 2013 Regiobode BV uit Dieren het meest economisch gunstige aanbod te hebben gedaan. Dit betekent dat de vertrouwde gemeentelijke informatiepagina vanaf woensdag 10 juli 2013 weer in het huis-aan-huisblad Regiobode is te vinden. Ook in de periode 2003 tot en met 2011 waren de gemeentelijke informatiepagina in dit orgaan te vinden.

Verspreiding
Ontvangt u op dit moment Regiobode (nog) niet? Geef dit dan door aan deze uitgever via e-mail: bezorgklachten@regiobode.nl. Heeft u een Nee-Nee-sticker op uw brievenbus, dan kunt u de Regiobode afhalen bij een aantal verspreidpunten in de gemeente Brummen, waaronder de bibliotheken, gemeentehuis, boekwinkels en een aantal supermarkten. Ook op de website www.brummen.nl kunt u GemeenteThuis digitaal lezen. Als u het twitteraccount van de gemeente Brummen volgt, krijgt u wekelijks een tweet met de link naar de nieuwste editie van GemeenteThuis.

De officiële bekendmakingen verschijnen wel gewoon in het digitaal publicatieblad Brummense Berichten. Deze verschijnt iedere week op woensdag. Onder andere via de digitale nieuwsbrief en social media geeft de gemeente hieraan ruchtbaarheid. Ook is het publicatieblad in te zien bij de balie van het gemeentehuis en de overheids-informatiepunten in de bibliotheken van Eerbeek en Brummen. En ook zijn de bekendmakingen in verkorte versie te vinden in GemeenteThuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.