Huldiging voor dames Zanglust Empe

EMPE – Het dameskoor Zanglust heeft onlangs een gezellige middag en avond gehouden in ’t Oortveld. Geheel verrast werden vier dames in het zonnetje gezet door voorzitter Monica Lievenstroo. Stien Derksen omdat ze 45 jaar lid id. zij ontving een glazen fruitschaal met inscriptie. Matty van Beek en Wilma Bosvelt, beide 35 jaar lid, kregen een bokaal met inscriptie. Rita Harkink (niet op de foto), 25 jaar lid, kreeg een bondsspeld. Alle vier de dames kregen ook een mooi boeket bloemen. Na de huldiging werd er heerlijk gegeten van het warm en koud buffet.
Het koor heeft tot 29 augustus vakantie. Vanaf dan repeteren ze weer op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Oortveld. Belangstellenden mogen gerust een keer komen kijken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.