Inloophuis Dieren verruimt aanbod

DIEREN – Het Inloophuis Dieren is druk bezig met het ontwikkelen van verruiming van het aanbod. Hiermee speelt het inloophuis in op veranderingen in het gemeentelijke beleid rondom (vrijwillige) zorg. Een onderdeel van het verruimde aanbod zijn de diensten van het Ombudsteam van de PvdA. Iedere maandag van 12.00 tot 14.00 uur houdt het Ombudsteam spreekuur in het inloophuis. Men kan er terecht met uiteenlopende vragen en zaken zoals overlast, geschillen met instanties of geldzaken. Vrijwilligers zijn van cruciaal belang voor het inloophuis en ze verwelkomen graag nieuwe collega’s. meer info via e-mail. inloophuisdieren@gmail.com of tel. 0313 – 416472, of stap eens binnen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.