Home / Hummelo / Aida sluit in Hummelo af

Aida sluit in Hummelo af

HUMMELO – Met een staande ovatie van het publiek sloot afgelopen zaterdag de musical Aida, opgevoerd door de jongelui van de opleidingsschool Together on Stage uit Elst. Met reacties uit het publiek als ‘dit neigt naar een professioneel optreden’ waren de artiesten meer dan opgetogen. Na deze uitvoering van Aida in heel Gelderland te hebben opgevoerd, was de Achterhoek als laatste van negen aan de beurt. Een emotioneel afscheid was het helaas wel, want na het zesjarig bestaan van het gezelschap, waarin musicals als Grease, Highschool Musical, Joseph en Annie werden opgevoerd, is nu de handdoek in de ring gegooid en eindigt het bestaan van deze groep enthousiaste, energieke en ambitieuze jongelui als Together on Stage. De evenementencommissie Hummelo is er trots op dat dit optreden heeft mogen plaats vinden bij de Gouden Karper. Wie weet is een reunie met dit optreden een mooie gelegenheid voor de bezoekers om kennis te maken met deze prachtige voorstelling.

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.