Rommelmarkt bij Dierense Emmauskerk

DIEREN – De locatieraad van Dieren houdt zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur met behulp van vele parochianen weer een gezellige rommelmarkt met diverse activiteiten in en rondom de Emmaüskerk aan de Rode Kruislaan 2 te Dieren. Er zijn heel veel mooie spullen ingezameld, er is volgend de organisatie voor iedereen wel iets te vinden. Het is sowieso al leuk om langs de vele tafels te struinen op zoek naar iets leuks en/of bruikbaars.

De hele dag is er een rad van avontuur met vele mooie prijzen, maar er zijn meerdere leuke activiteiten. Voor de inwendige mens wordt gezorgd op het terras waar bezoekers even lekker kunnen uitpuffen, zeker als u ook naar de Gelderse Jaarmarkt bent geweest. De vorige keerw as het gezellig rondom de Emmaüskerk. Het was echt een feest voor de gemeenschap, met vele ontmoetingen.
De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de Emmaüskerk. Met het resultaat van de vorige rommelmarkt zijn onder meer de keuken en de dakkapel vernieuwd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.