Home / Dieren / Rommelmarkt bij Dierense Emmauskerk

Rommelmarkt bij Dierense Emmauskerk

DIEREN – De locatieraad van Dieren houdt zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur met behulp van vele parochianen weer een gezellige rommelmarkt met diverse activiteiten in en rondom de Emmaüskerk aan de Rode Kruislaan 2 te Dieren. Er zijn heel veel mooie spullen ingezameld, er is volgend de organisatie voor iedereen wel iets te vinden. Het is sowieso al leuk om langs de vele tafels te struinen op zoek naar iets leuks en/of bruikbaars.

De hele dag is er een rad van avontuur met vele mooie prijzen, maar er zijn meerdere leuke activiteiten. Voor de inwendige mens wordt gezorgd op het terras waar bezoekers even lekker kunnen uitpuffen, zeker als u ook naar de Gelderse Jaarmarkt bent geweest. De vorige keerw as het gezellig rondom de Emmaüskerk. Het was echt een feest voor de gemeenschap, met vele ontmoetingen.
De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de Emmaüskerk. Met het resultaat van de vorige rommelmarkt zijn onder meer de keuken en de dakkapel vernieuwd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.