Hebing wint kookwedstrijd

DIEREN – De Italiaanse vereniging CRLI hield onlangs haar jaarlijkse kookwedstrijd in de Oase in Dieren. Dit is altijd een Italiaans feest, de leden presenteren dan gerechten die volgens oude Italiaanse familierecepten zijn bereid. Ook ditmaal waren er weer negentien verschillende gerechten en drie eigen gemaakte wijnen te bewonderen en natuurlijk te proeven. De deelnemers hadden zich weer overtroffen, de jury (o.a. Wethouder Tjebbe Vugts) had moeite om een winnaar aan te wijzen. Dit is uiteindelijk toch gelukt. D. Murru won de eerste prijs, tweede werd A. Hebing en derde C. Papa. De leden en het bestuur kijken voldaan terug op een zeer geslaagde middag met een fantastisch buffet.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.