Home / Regio / Duivenuitslagen

Duivenuitslagen

REGIO – Deze week de uitslagen van het voorbije weekend. De duiven werden gelost in Peronne en in Blois. De resultaten zijn:

Peronne:
P.V. de Luchtbode Doesburg: 1,3,4. M. ten Dolle, 2. 2. Th. Modderkolk, 5. W. Verheij; PV Rheden: 1, 2 en 3: G. Curré; 4. C. van Huenen; Gevleugelde Vrienden: 1 en 2: A. Welgraven; 3. Comb Pelgrim; 4 en 5: R. Uylen; PV Rheden: 1, 2, 4 en 5: A. van Santen; 3. E. Onstein; PV Velp-Zuid: 1, 2 en 5: B. Danen; 3. R. Bailly; 4. N. van Hummel; Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 5: Comb Nijmeijer/Wezenberg; 2. Comb Geerdink/Wienk; 3 en 4: J. Onstenk.

Blois:
P.V. de Luchtbode:
1,5. Comb. War-Besselink, 2,3,4. J.J. van Ree en Zn; PV Velp-Zuid: 1. E. Jansen; 2. B. Danen; 3. T. Elaiassi; 4. W. Heer; 5. N. van Hummel; Gevleugelde Vrienden: 1 en 2: A. Verheul; 3, 4 en 5: Comb Uylen/Van Pelt
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.