Home / Klarenbeek / Motorrijder gewond bij ongeval in Klarenbeek

Motorrijder gewond bij ongeval in Klarenbeek

KLARENBEEK – Een 31-jarige inwoner van Apeldoorn raakte zondag gewond bij een ongeval in Klarenbeek. Hij haalde juist in toen een automobilist afsloeg naar een restaurant.

Omstreeks 15.00 uur reed een 57-jarige automobilist uit Deventer op de Klarenbeekseweg in de richting Loenen. De man moest bij een restaurant zijn, maar was deze per ongeluk voorbij gereden. Een eindje verderop keerde hij zijn auto.
Toen de Deventenaar vervolgens linksaf wilde gaan richting het restaurant, kwam hij door onbekende oorzaak in aanrijding met een motorrijder. Die wilde net inhalen op het moment dat de automobilist links afsloeg. De motorrijder raakte bij de aanrijding gewond en is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.