Home / Giesbeek / GSV’38 doet schenking aan goed doel

GSV’38 doet schenking aan goed doel

GIESBEEK – Voor het derde jaar op rij heeft het zaterdag zaalteam van GSV’38 uit Giesbeek weer voor elk doelpunt een dubbeltje in de trommel gedaan. Dit resulteerde in een bedrag van 375 euro. Nu werd het bedrag geschonken aan het plaatselijke blad Angerlo’s Nieuws. Met een list werd een journalist van Angerlo’s Nieuws naar de St. Martinuskerk waar de spelersgroep werd ontvangen door medewerkers van de kerk. Na het beklimmen van de toren en een bakje koffie werd het fototoestel van de journalist afgenomen en nam Herman Meurkes de foto’s van de formele overdracht.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.