Schapen op zwembad Beekhuizen

VELP – Twintig lammeren van de Stichting Rhedense Schaapskudde grazen op het terrein van voormalig zwembad Beekhuizen in Velp. De lammeren, die afgelopen winter geboren zijn in de schaapskooi, zijn eind juni in Velp gekomen en blijven nog enkele weken. Begrazing met schapen zorgt voor de benodigde openheid van het twee hectare grote terrein, dat beheerd wordt door Stichting Broedplaats Beekhuizen. Het oude zwembadterrein is tegenwoordig een natuurgebied, een paradijs voor ringslangen. Het voormalig zwembadterrein aan de Beekhuizenseweg 93 is toegankelijk voor publiek op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. De lammeren zijn dan te bezichtigen in de wei. Foto – Esther van den Berge.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.