Home / Empe / IJsselruiters gestart in Empe

IJsselruiters gestart in Empe

EMPE – Op het concours in Empe op 15 en 16 juni waren diverse leden op concours in Empe waar goede resultaten behaald zijn.
Ceryl Hissink had zaterdag met Enchanted JB dressuur gereden in de klasse B en behaalde daarbij de 1e plaats met 194 punten. De dag erop startte ze met haar pony Happyness in het M springen met een foutloos 1e parcours en de snelste in de barrage wat haar ook de eerste prijs opleverde. Ze was ook in de klasse Z gestart en na een foutloze 1e ronde en barrage werd ze hier 2e. Een erg succesvol weekend voor Ceryl.
Berdien Limpers was met haar paard Alnero gestart in de klasse M2 dressuur. Ondanks dat de proef netjes gereden was had ze 174 punten. Marjon Willems was ook gestart in de klasse M1 met Benneton Sorento en behaalde daar 186 punten.
Dominique Dost was met Cambridge Hunter gestart in Empe in de klasse L. Ze had 1 pechbalkje, maar was heel erg tevreden met het resultaat.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.