Grote verloting voor Liz op de jaarmarkt

DIEREN – Op de vv Dieren jaarmarkt van zaterdag 6 juli verkoopt een groot aantal vrijwilligers van deze plaatselijke voetbalvereniging loten ten behoeve van de stichting Energy4all. Liz, de ongeneeslijk zieke vierjarige dochter van Sanne Lieffering, heeft een stofwisselingsziekte en omdat de vader van Sanne 55 jaar lid is van de voetbalclub is een aantal vrijwilligers hiermee aan de slag gegaan. De totale opbrengst van de verloting wordt gebruikt voor onderzoeken naar medicijnen voor deze ziekte. Liz zal waarschijnlijk niet meer geholpen kunnen worden, maar talloze andere kinderen misschien wel in de toekomst. Het grootste gedeelte van de Dierense middenstand heeft prachtige prijzen ter beschikking gesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.