Rozendaal beste gemeente van Nederland

ROZENDAAL – Uit onderzoek van weekblad Elsevier en Bureau Louter blijkt dat Rozendaal met 1500 inwoners de beste gemeente van Nederland is. Dit komt met name door het groen, de rust en de ruimte. Ook de ligging, op de grens van de Veluwe, is ideaal en inwoners profiteren van het gemak van de grote stad Arnhem.
Gemeenten zijn beoordeeld op de nabijheid van basisvoorzieningen als kinderopvang en basisschool en van plusvoorzieningen zoals een ziekenhuis, theaters en musea. Ook de werkgelegenheid en arbeidsmarkt in de wijde omtrek tellen mee.

Nieuw aan het onderzoek is dat de uitslag meer recht doet aan woonvoorkeuren en motieven om te verhuizen dan voorheen. Het onderzoek De beste gemeenten blijkt een goede voorspeller van de huizenprijzen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.