Home / Dieren / Reünie Da Costa Mavo Dieren

Reünie Da Costa Mavo Dieren

DIEREN – Op 31 augustus is de reünie van de Da Costa Mavo uit Dieren. Deze reünie is uitsluitend voor oud-leerlingen die in de jaren 80 en 90 op de Da Costa Mavo in Dieren hebben gezeten en voor leraren en leraressen uit die periode. De reünie begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Harmonie in Laag-Soeren. Opgeven kan bij evenementen via de Facebookpagina van Da Costa Mavo Dieren of via e-mail. dacostamavodieren@gmail.com. Vermeldt in de mail voor- en achternaam (meisjesnaam) en het jaar waarin je examen hebt gedaan. De kosten bedragen 10 euro. Wie mee wil doen, kan dit bedrag zo snel mogelijk overmaken op rekeningnummer 0157148300 ten name van R. Karnebeek. Vermeldt bij de omschrijving DCM, je voorletter(s) en je (meisjes)achternaam. Inschrijven kan tot 23 augustus.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.