Giesbekenaar gewond bij aanrijding in Friesland

MAKKINGA / GIESBEEK – Bij een aanrijding op in het Friese Makkinga, zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Een 32-jarige automobilist uit Giesbeek gaf op een kruising geen voorrang aan een 36-jarige automobilist uit de gemeente Opsterland. Een aanrijding was het gevolg.

Door de aanrijding sloeg de auto van de 32-jarige over de kop en kwam in een sloot tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd, maar een 20-jarige bijrijder uit Westerhaar-Vriezenveensewijk moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de 36-jarige bestuurder is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. De politie maakt een registratie van het ongeval.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.