Sportief badmintonseizoen

DIEREN – Badmintonclub DBC ’79 uit Dieren kijkt terug op een sportief seizoen, met als afsluiting de jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit eindtoernooi is gewonnen door Anneke en Erik. Zij wisten in de finale te winnen van René en Mariska. Dit jaar was er sprake van een record aantal deelnemers. Het badmintonseizoen loopt tot eind juni en gaat op maandag 2 september om 20.00 uur starten met een open speelavond voor senioren. Deze is voor iedereen toegankelijk. Rackets en shuttles zijn beschikbaar in de zaal, evenals mensen die begeleiden.

Pieter van Drunen, tel. 0313 – 496601 (jeugd)
Jan Bakker, tel. 0313 – 422156 (senioren)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.