Afsluiting Torenallee voor rondweg Hummelo

HUMMELO – Om de aansluiting te maken van de nieuwe rondweg op de Torenallee / Zutphenseweg (N314) is deze weg tot en met 12 juli afgesloten. De hulpdiensten, openbaar vervoer en (brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de route, ander verkeer wordt omgeleid.

Verkeer uit de richting van Arnhem wordt bij het eind van de A348 omgeleid via Dieren en Zutphen. Automobilisten uit de richting Doetinchem en Zelhem krijgt een route aangeboden via de Kruisbergseweg (N316), Hengelo en Zutphen. Verkeer dat toch blijft doorrijden tot de afgesloten N314 wordt de Broekstraat over geleid.
De borden bij de werkzaamheden melden trots dat het project Rondweg Hummelo op 19 juli afgerond moet zijn. Het werk vordert dan ook gestaag. Er kan worden gestart met de opbouw van de funderingen voor de nieuwe weg. De rotondes Sliekstraat / Dorpsstraat en Keppelseweg zijn beide bijna afgerond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.