Home / Regio / Streekjournaal en Klaverblad verdwijnen

Streekjournaal en Klaverblad verdwijnen

BARNEVELD – Deze week verschijnen de locale kranten Het Streekjournaal en Het Klaverblad voor de laatste keer. Uitgever BDU in Barneveld die de titels ruim een jaar geleden overnam uit de failliete boedel van WCGO in Dinxperlo, zag geen kans beide kranten rendabel te maken. Maandag werden de gemeenten die hun publicaties in die kranten verzorgen op de hoogte gesteld. Ook de medewerkers kregen het nieuws die dag te horen en staan op straat.
Het Streekjournaal verscheen in de gemeenten Rheden en Doesburg, Het Klaverblad in de gemeente Brummen en een deel van Apeldoorn. Tegenvallende advertentie-inkomsten worden als voornaamste oorzaak van het verdwijnen genoemd.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.