Streekjournaal en Klaverblad verdwijnen

BARNEVELD – Deze week verschijnen de locale kranten Het Streekjournaal en Het Klaverblad voor de laatste keer. Uitgever BDU in Barneveld die de titels ruim een jaar geleden overnam uit de failliete boedel van WCGO in Dinxperlo, zag geen kans beide kranten rendabel te maken. Maandag werden de gemeenten die hun publicaties in die kranten verzorgen op de hoogte gesteld. Ook de medewerkers kregen het nieuws die dag te horen en staan op straat.
Het Streekjournaal verscheen in de gemeenten Rheden en Doesburg, Het Klaverblad in de gemeente Brummen en een deel van Apeldoorn. Tegenvallende advertentie-inkomsten worden als voornaamste oorzaak van het verdwijnen genoemd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.