Vrouwen van Nu Hooiland

HOOILAND – De Vrouwen van Nu afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn sluiten het seizoen af op 27 juni om 19.30 uur met een gezellige avondje knutselen en exposeren met eigen gemaakte dingen die bij hun hobby horen. De dames hebben deze gemaakt in groepsverband of thuis. Zij bieden deze ook te koop aan voor de leden.
In de komende vakantiemaanden zijn er overigens nog wel activiteiten. De dames gaan onder meer fietsen, in juli vanuit Klarenbeek en augustus vanuit Apeldoorn. Ook de tuinclub heeft nog een tuinexcursie en in september gaan de dames naar de groen-infodag in Oene. Na de vakantie is de eerste bijeenkomst op 26 september.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.