Home / Klarenbeek / Inzamelingsactie voor Rode Kruis en Hertenkamp

Inzamelingsactie voor Rode Kruis en Hertenkamp

KLARENBEEK – Enkele jaren al, wordt in Klarenbeek en omgeving een inzameling gehouden van oude metalen. De opbrengsten gingen naar de R.K. kerk, de Protestantse kerk en de Begraafplaats Het Heidepark. De baten van de lopende actie is bestemd voor het Rode Kruis afdeling Voorst.

Met deze opbrengst van deze actie wordt bijgedragen aan de realisering van de bouw van een garage annex magazijn. Daarbij komt ook een opslagruimte voor het Hertenkamp. Dit gebouw wordt gebouwd door vrijwilligers en komt te staan naast het gezondheidscentrum De Mölle. Men kan helpen door metalen (ijzer, lood, zink, gereedschap, elektromotoren en oude fietsen, witgoed ( wasmachines, drogers en vaatwassers, geen koelkasten en diepvriezers), accu’s en elektriciteitskabels in te leveren bij de familie Brugman, Polveenseweg 25 in Klarenbeek. Wie niet in de gelegenheid is om de materialen te brengen, kan ook even een seintje geven aan het Actiecomité Inzameling Oude metalen. De spullen worden dan zo snel mogelijk opgehaald.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.